Om utmaningen

Annorlunda och unik stegtävling

Nu finns Turf som hälsoutmaning. Själva Turf appen har funnits i många år och är ett populärt och roligt sätt att  komma ut och röra på sig. Nu har vi gjort det möjligt för företag att tillsammans kunna turfa i vår roliga och annorlunda stegtävling. Där man har man möjlighet att dela upp sig i grupper, få statistik, se topplistor, få medaljer och ha roligt.

  1. Kontakta oss så skapar vi en hälsoutmaning till er. Ni kommer att få en kod för själva utmaningen samt inlogg till den användarvänliga admin-sidan. 
  2. Alla deltagare laddar ner turf-appen, anger koden och sin e-post (går bra med namn ifall ni ej har e-post). Detta kan de göra redan innan aktiviteten har startat.

3. Du som admin kan enkelt se alla som registrerat sig i admin-sidan. Där kan du dela in alla i avdelningar (grupper) om ni vill, eller bara låta alla tävla individuellt.

4. På det startdatum ni har angett kör utmaningen igång! Från midnatt den dagen är det fritt fram för alla att börja samla poäng genom att plocka zoner.

5. I appen kommer användarna att kunna se topplistor. Där kan de enkelt följa hur det går för sin egna grupp eller sig själv som individ.

6. Ni kommer under spelets gång att kunna samla på er medaljer, även några som är unika för den här utmaningen.

7. På admin-sidan kommer ni enkelt att kunna följa utmaningen och allt som händer. Både på grupp- och individnivå. Det kommer finnas statistik över:

Antal tagna zoner

Total poäng

Total km färdats

Antal medaljer

8. Skulle det komma någon deltagare som inte är med från start är det inga problem. Bara ge dem samma kod så kan de hoppa in när det passar. 

9. Skulle någon av deltagarna under spelets gång ha frågor eller funderingar så är det alltid fritt fram att maila oss på info@turfteams.se . Det finns också en enkel förklaring hur man turfar, samt en egen wiki-sida för spelet. Där kan man riktigt fördjupa sig i appens alla funktioner om man vill. Detta är dock inte nödvändigt alls för att kunna spela. Själva grundupplägget är bara att man går fysiskt till zoner på en karta, allt annat är bara bonus.

Pris

Kostnaden för hälsoutmaningen är 399 SEK per deltagare. Minimumantal är 10 deltagare. Är ni över 100 anställda? Kontakta oss på info@turfteams.se för en offert. 

Hälsoutmaningar och stegtävlingar är avdragsgillt som friskvård enligt skatteverket. 

Admin-sidan

Du som admin får tillgång till en användarvänlig sida där du får överblick över hela hälsoutmaningen. 

adminscreens_0000_hem.png

Få en enkel överblick över din pågående utmaning. Se topplistor över grupper och individer och se hur många poäng era deltagare har lyckats samla på sig.

Få samlad statistik över hela er utmaning. En detaljerad överblick över antalet tagna zoner idag eller över tid. Möjlighet att kunna tanka ut statistiken finns.

Skapa olika lag om ni vill. Dela upp alla deltagare per avdelning, eller varför inte göra överraskningsgrupper så man får chansen att lära känna nya arbetskamrater.

Ledstjärnan är att allt ska vara enkelt. Så ha roligt och rör på er. Och tveka inte att höra av er ifall ni har några frågor.